PRIMA

VERIFIED SUPERIOR EXPERIENCE

90ZQ68
27.9.2017.

Prima - potvrđeni prijatelj kupaca!

 
Prima je dobitnik prestižnog internacionalnog certifikata ICERTIAS - Customers' Friend.
 
Prima saloni namještaja potvrdili su svoju usmjerenost ka kupcima nudeći izvrsnost u cjelokupnom kupovnom iskustvu kao i post-prodajnoj usluzi.
 
Prima na hrvatskom tržištu posluje od 1995. godine. Najveći je hrvatski proizvođač namještaja s 8 proizvodnih pogona i razgranatom mrežom od čak 67 salona, od čega 59 u Hrvatskoj i 8 u Makedoniji. Zapošljava više od 2000 djelatnika, a uz vlastitu proizvodnju i jamstvo kvalitete, posebnu pažnju pridaje razvoju proizvoda kao i izboru najkvalitetnijih, domaćih sirovina. Prima samostalno razvija i proizvodi niz pametnih rješenja, kako za uređenje domova, tako i za cjelokupno opremanje apartmana, kuća za odmor i vikendica.
Prateći trendove i osluškujući potrebe kupaca, na tržište donosi funkcionalan i estetski privlačan namještaj najboljeg omjera cijene i kvalitete. Prijateljski odnos s kupcima i povjerenje ključ su uspješnog poslovanja Prime.

Uz proizvod iznimno su važne i usluge - stručno savjetovanje, prostorno 3D planiranje, isporuka u kratkim rokovima te brza dostava i montaža. Zahvaljujući razgranatoj maloprodajnoj mreži, kupac robu može odabrati u najbližem Prima salonu, a isporuku dogovoriti u drugom gradu. Tu su i Primini stručni savjetnici koji će, zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i znanju, u svakom  trenutku pomoći u odabiru optimalnog rješenja za svakog kupca.

Bogata Primina tradicija u novim, modernim formama prepoznata je i na vrlo zahtjevnom europskom tržištu pa tako danas Primini proizvodi oplemenjuju domove u Njemačkoj, Austriji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Švicarskoj, Češkoj i mnogim drugim europskim zemljama.
 
 
ICERTIAS Customers’ Friend - “Jer mi cijenimo svoje kupce” certifikacijski program okuplja tvrtke koje pružaju vrhunsku uslugu i korisničko iskustvo te njeguju kvalitetne odnose s kupcima, poslovnim partnerima i zaposlenicima.
 
Kao potpisnik ICERTIAS Customers' Friend Deklaracije, Prima će i dalje kontinuirano raditi na unapređenju kupovnog iskustva, kvaliteti ponude i post-prodajne usluge te unapređenju trendova, metoda i pristupa.