ARS PHARMAE logo

ARS PHARMAE

60AE80
12.04.2018.

Ars Pharmae dobitnik Customers' Friend odličja

Ars Pharmae deluje za ljudi, ki želijo izboljšati zdravje z vrhunskimi izdelki, na najbolj naraven način.

Naši izdelki s področja integrativne medicine so rezultat vedenja, da je človek celota telesa, uma in duha. Vemo, da so vse skrivnosti človekovega zdravja skrite v naravi.

V ekipi so vrhunski strokovnjaki in svetovalci s področij farmacije, mikrobiologije, onkologije, urologije, imunologije, diabetologije, genetike, fizioterapije, revmatologije in dermatologije.

Razvijamo izdelke za ohranjanje zdravja, ki združujejo najboljše s področij tradicionalne in integrativne medicine. A le tam, kjer lahko s testi in znanstvenimi raziskavami potrdimo visoko učinkovitost in varnost.

Izdelki podjetja Ars Pharmae so dostopni v lekarnah, v specializiranih trgovinah, v drogerijah DM, na spletni trgovini Ars Pharmae in na sedežu podjetja.

 

Customers' Friend Award 2017/2018

ICERTIAS Customers’ Friend - “Jer mi cijenimo svoje klijente” certifikacijski program okuplja tvrtke koje pružaju vrhunsko korisničko iskustvo te njeguju kvalitetne odnose s kupcima, klijentima, poslovnim partnerima i zaposlenicima.
 
ICERTIAS - Customers' Friend certifikacijski program ima za cilj stimulirati proizvođače i davatelje usluga na što više standarde pružanja vrhunskog ukupnog korisničkog iskustva, kao i na što veću razinu kvalitete kada je riječ o cjelokupnoj korisničkoj "aftersales" podršci te visokokvalitetnog i prijateljskog odnosa sa klijentima.

 

Short Name: ARS PHARMAE
Full Name: ARS PHARMAE d.o.o.
Industry: Farmaceutika
Headquarters: Litostrojska cesta 46a SI-1000 Ljubljana
Key Persons: Ante Zaloker, mag. farm., direktor/ Marko Domazet, direktor
Products: Izdelki s področij tradicionalne in integrativne medicine
No. of Employees: 4
Website: https://www.arspharmae.com/
Country of Origin: Slovenija
Facebook: https://www.facebook.com/ArsPharmae/

Rate  

Write a short review to 200 characters