GENESIS

VERIFIED SUPERIOR EXPERIENCE

79TS22
03.09.2020

Gde drugi vide kraj, Genesis vidi početak

“Genesis” je prva privatna ginekološka bolnica u Vojvodini, osnovana    4. februara 2006. godine u Novom Sadu kao logičan sled namere dr Zorice Crnogorac da pacijenti dobiju tehnološki, infrastrukturno i kadrovski opremljen centar za savremen pristup lečenju steriliteta, izvođenje ginekoloških zahvata i praćenje trudnoća, pogotovo rizičnih trudnoća, ali i za brojne najsavremenije analize i intervencije.

Ulaganjem u najsavremeniju opremu i dijagnostičke metode, sa uspehom u postupcima vantelesne oplodnje preko 60 procenata i skoro 3.000 rođenih beba, „Genesis“ se danas pozicionirao u sam vrh najprestižnijih evropskih i svetskih centara za humanu reprodukciju.

62 člana Genesis tima brine o pacijentima bez prekida, 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Da je pacijent u Genesisu 65- ti član tima koji sve objedinjuje i uvek je na prvom mestu dokazuje i certifikacija bolnice Genesis u sklopu programa ICERTIAS Customers' Friend

 

Customers' Friend Award 

ICERTIAS Customers’ Friend - “Jer mi cenimo svoje korisnike” sertifikacijski program okuplja kompanije koje pružaju vrhunsko korisničko iskustvo te neguju kvalitetne odnose s korisnicima, poslovnim partnerima i zaposlenicima.

ICERTIAS - Customers' Friend sertifikacijski program ima za cilj stimulisati davatelje usluga na što više standarde pružanja vrhunskog celukupnog korisničkog iskustva, kao i na što veću razinu kvaliteta kada je reč o celokupnoj korisničkoj podršci te visokokvalitetnog i prijateljskog odnosa sa korisnicima.