VIENNA OSIGURANJE

VERIFIED SUPERIOR EXPERIENCE

36QR50
2.2.2022.

VIENNA OSIGURANJE

Vienna osiguranje d.d. VIG je osiguravajuće društvo u BiH koje uz preventivne i inovativne programe osiguranja pomjera shvatanje života na viši nivo, nudeći različite usluge tokom cijelog trajanja osiguranja, a ne samo onda kada zatreba.

Vienna osiguranje nudi široku paletu usluga i proizvoda životnog i zdravstvenog osiguranja kojima promoviše izgradnju životnog stila, čineći budućnost svojih osiguranika ugodnom.

Fokusiranjem na prevenciju, Vienna osiguranje odlikuje se jedinstvenim pristupom na tržištu kojim kroz proaktivnu brigu o sportskim, prehrambenim i drugim sličnim navikama svojih osiguranika želi dati svoj aktivan doprinos u jačanju svijesti da prevencija zamjenjuje oporavak. Stoga je slogan “Danas za Vaše sutra” dosljedna fraza poslovne orijentacije i naprednog razmišljanja koji omogućava dobru budućnost sa današnjim inovativnim uslugama i servisima.

 

Cilj programa Customers' Friend je promovirati i poticati kvalitetan odnos između vrhunskih tvrtki i njihovih kupaca, klijenata, zaposlenika i poslovnih partnera. 

 

Vienna osiguranje d.d. je zaslužila da svojom kvalitetom bude ponosni nositelj medalje Customers' Friend - Dedicated to Excellence čime pokazuje svojim klijentima da im je iznimno stalo do njih, njihovog mišljenja i njihovog zadovoljstva.