UNO-NK

VERIFIED SUPERIOR EXPERIENCE

56DW03
01.06.2019.

Obuća Uno nagrađena za vrhunsku uslugu!

Kompanija “UNO-NK” d.o.o. predstavlja jedan od vodećih lanaca prodavnica obuće sa kvalitetnom ponudom, prepoznatljivom uslugom i najpovoljnijim načinima plaćanja. Danas Obuća UNO ima 34 maloprodajna objekta u 19 opština u Crnoj Gori, kao i 2 u Trebinju sa tendencijom i planovima daljeg tržišnog širenja. Trenutno je aktivno 7 maloprodajnih objekata u Nikšiću, Podgorici, Bijelom Polju, Beranama, Pljevljima  i Trebinju, koncipiranih kao OUTLET – trajno niske cijene.

Vodeći cilj kompanije je ponuditi program koji može da zadovolji i najzahtjevnije potrošače. Novi koncept UNO PREMUM nalazi se na prvom spratu šoping mola Delta City, Podgorica i baziran je na ponudi visokokvalitetnog asortimana obuće i  torbi, kojom su obuhvaćeni najbolji brendovi. Neki od prepoznatljivih brendova su: Ice Berg, Vittorio Virgili, Lloyd, Fly London, Flexx, Ambitious …i mnogi drugi.

Obuća UNO je zahvaljujući kvalitetu proizvoda, uslužnom i ljubaznom osoblju uspješno gradila svoju poziciju na tržištu, postavši jedna od najbrže rastućih kompanija. U ovom trenutku broji više od 200 zaposlenih sa karakterističnim programom obuke i konstantnim prijemom talentovanih mladih ljudi.

Prihvatanjem i potpisivanjem deklaracije "ICERTIAS Customers' Friend" međunarodne organizacije ICERTIAS - International Certification Association, „UNO – NK“ je potvrdio svoj status na tržištu koji već godinama  njeguje, kao kompanija koja pruža uzornu uslugu prema svojim kupcima nudeći izvrsnost kompletnog korisničkog iskustva te visok nivo kvaliteta  post-prodajnih usluga.

Orijentiranost  prema  zadovoljavanju potreba i želja svojih kupaca, “UNO – NK” je već ranije potvrdio osvajanjem prestižnih priznanja i medalja u kategoriji  lanac trgovine obućom: Best Buy Award – za najbolji odnos cijene i kvaliteta i QUDAL – QUality meDAL – broj 1 u kvalitetu na crnogorskom tržištu (Best Buy Award i QUDAL – QUality meDAL istraživanje, opća populacija, ispitanici stariji od 15 godina, N = 1.200, teritorij: Crna Gora, 2015/2016, 2016/2017, 2017/2018).