PLODINE D.D.

VERIFIED SUPERIOR EXPERIENCE

36JR00
10.1.2019.

PLODINE D.D. - Širok asortiman proizvoda, diskontne cijene i domaći proizvodi

Plodine znaju da je ipak najbolja reklama kvaliteta. I zato ništa ne prepuštaju slučaju. Cijeli tim Plodina svakodnevno nastoji osigurati proizvode najbolje kvalitete koji će se na policama prezentirati kroz urednost proizvoda i ljubaznost osoblja.

Svoje dobavljače biraju pomno, te zahtijevaju visoku razinu kvalitete proizvoda – od kontroliranog porijekla do konačnog transporta u objekte. Kada su njihove robne marke u pitanju, ponosni su na visoke standarde koje su postavili. Njihovi su proizvođači poznati, a prehrambeni proizvodi redovito prolaze kroz sve kontrole kvalitete i provjere kako bi zadržali visoki stupanj prehrambene sigurnosti. I da, niža cijena ne znači i nižu kvalitetu. Njihove su robne marke pravi dokaz da odlična kvaliteta ne mora biti skupa, a da je zadovoljan potrošač najbolje mjerilo uspješnosti.

Danas, sa 84 supermarketa diljem Hrvatske sa sigurnošću mogu reći da su jedan od najjačih lanaca supermarketa u regiji, a svoju poziciju nastoje zadržati kontinuiranim ulaganjem, kako otvaranjem novih prodajnih centara tako i u konstantnoj edukaciji naših zaposlenika i unapređenju prodaje prema najvišim tržišnim zahtjevima.

 

ICERTIAS - Customers' Friend certifikacijski program ima za cilj stimulirati proizvođače i davatelje usluga na što više standarde pružanja vrhunskog ukupnog korisničkog iskustva, kao i na što veću razinu kvalitete kada je riječ o cjelokupnoj korisničkoj "aftersales" podršci te visokokvalitetnog i prijateljskog odnosa sa klijentima.