OKULISTIČNI CENTER HAWLINA & SCHOLLMAYER

VERIFIED SUPERIOR EXPERIENCE

93RH66
6.12.2018.

OKULISTIČNI CENTER HAWLINA & SCHOLLMAYER

Okulistični center prof. Hawlina vodita mednarodno priznana očesna zdravnika in kirurga prof. dr. Marko Hawlina ter asist. dr. Petra Schollmayer.

Naši okulistični ambulanti se nahajata v Ljubljani in v Portorožu.
Za standardne operacije sive mrene imamo podeljeno koncesijo ZZZS, specializirani pa smo tudi za vse vrste očesnih operacij za odpravo dioptrije, tako z intraokularnimi lečami kot tudi z laserjem.

Zaupajte mednarodno priznanim strokovnjakom in najsodobnejši opremi. Pri predanem delu se naslanjamo na bogate izkušnje pri zdravljenju najzahtevnejših primerov ter prijazen in poglobljen pristop do bolnikov.

 

 ICERTIAS Customers’ Friend 

Članstvo podjetja OKULISTIČNI CENTER HAWLINA & SCHOLLMAYER v ICERTIAS Customers' Friend programu certificiranja je potrditev, da so v središču delovanja podjetja OKULISTIČNI CENTER HAWLINA & SCHOLLMAYER naši bolniki, njihove potrebe, zagotavljanje zadovoljstva in pozitivne izkušnje v naši ambulanti. S sprejetjem in podpisom uradne Customers' Friend deklaracije, OKULISTIČNI CENTER HAWLINA & SCHOLLMAYER pridobi pravico do prikazovanja istoimenske ICERTIAS Customers' Friend certifikacijske oznake.