Mandis Pharm Ljekarne

VERIFIED SUPERIOR EXPERIENCE

00FW16
16.11.2017.

Mandis Pharm Ljekarne pružaju izvrsnu uslugu!

Mandis Pharm je privatna zdravstvena ustanova za ljekarničku djelatnost, osnovana 2008. godine kao nasljednik zdravstvene ustanove za ljekarničku djelatnost Mandić Pharm koja svoje korijene vuče od 1994. godine.

Danas Mandis Pharm slovi za jednog od vodećih privatnih ljekarničkih lanaca i posluje sa 16 ljekarničkih jedinica i 2 specijalizirane prodavaonice za lijekove i medicinske proizvode.

Na specifičnom tržištu, gdje nijanse čine veliku razliku, Mandis Pharm se želi istaknuti upravo kroz te nijanse. Cijelo poslovanje tvrtke temelji se na kvaliteti u svim segmentima poslovanja - od stručnog osoblja preko kvalitetnih proizvoda pa sve do kvalitetno uređenih ljekarni i specijaliziranih prodavaonica - kako bi se pristup klijentu zaokružio na njemu najpogodniji način.

Reprezentativan prostor u potpunosti je prilagođen klijentu da bi njegov boravak bio što ugodniji, a dobra opskrbljenost samo je još jedan djelić u cijeloj slici kvalitetne usluge kojom se jamči dostupnost potrebnog proizvoda.

U svoju poslovnu filozofiju Mandis Pharm je od samog početka ugradio i princip davanja zajednici. Doniranje onima kojima je to potrebno sastavni je i jedini logičan pristup poslovanju.

Mandis Pharm uz standardnu ljekarničku skrb i uslugu svojim korisnicima nudi i nutricionističko, dermokozmetičko i fitoaromaterapeutsko savjetovalište koja vode vrhunski stručnjaci iz tih oblasti. Uz to, prva su ljekarna koja je zaposlila nutricionista.

Customers' Friend Award 2017/2018

ICERTIAS Customers’ Friend - “Jer mi cijenimo svoje klijente” certifikacijski program okuplja tvrtke koje pružaju vrhunsko korisničko iskustvo te njeguju kvalitetne odnose s klijentima, poslovnim partnerima i zaposlenicima.

Kao potpisnik ICERTIAS Customers' Friend Deklaracije, Mandis Pharm nastavlja kontinuirano raditi na unapređenju korisničkog iskustva, kvaliteti ponude i unapređenju trendova, metoda i pristupa.