HALKBANK a.d. Beograd

VERIFIED SUPERIOR EXPERIENCE

75RN03
20.10.2020.

HALKBANK a.d. Beograd na prostoru Republike Srbije posluje od 2015. kontinuirano gradeći dobre odnose sa svojim klijentima i privredom.

Kao Banka stavljaju ljude na prvo mesto jer znaju da je svakom klijentu potrebna posebna pažnja, koju svojim korisnicima pružaju kroz usluge prilagođene njihovim potrebama.

Cene vreme i sigurnost svojih korisnika i zato su kreirali uslugu In House bankarstva, koje omogućavaju izradu platnih kartica u našoj Banci u roku od 48 sati, što ih izdvaja od ostalih banaka na tržištu Srbije.

Grade odnose sa svojim klijentima kroz proaktivan pristup i konstantno unapređenje kvaliteta usluga, jer im je poverenje na prvom mestu.

Korisnici njihovih usluga su u sigurnim rukama i zato kontinuirano rade na razvoju  zaposlenih kroz seminare i obuke. Neprekidno unapređuju razvoj svog poslovanja, a jedan od glavnih ciljeva im je širenje poslovnih mreža širom Srbije.

Timskim radom i najboljom uslugom trude se da budu i ostanu jedna od najuspešnijih banaka u regionu, jer su oni kao i svi samo ljudi pre svega.

Posebno ističu HRISTINU LAZAREVIĆ, direktora Službe za odnose s javnošću i upravljanje kvalitetom u HALKBANK a.d. Beograd.

Hristina ima13-godišnje iskustvo u oblasti marketinga, međunarodnim odnosima, korporativnim komunikacijama, odnosima s javnošći u upravljanja kontrolom kvalietata.

Najponosnija je između ostalih na digitalnu FB kampanju „Upoznajte nas“, za koje je pre 2 godine bila lično nagrađena medaljom „Top 50 najboljih stvari na internetu u 2018.godini“.

Tina, kako ju zovu, je napravila dobar brand awareness i predložila tailor made usluge klijentima - pojedinačan pristup svakom klijentu (ne kataloški), što je pored promocije donelo i reputacione rezultate Banke.