EUROPA 92

VERIFIED SUPERIOR EXPERIENCE

93ZP87
23.1.2019.

Europa92 je već više od 20 godina broj 1 multibrand maloprodajni lanac trgovina najvećih i najkvalitetnijih jeans brandova u svijetu.

S 40 multibrand i monobrand poslovnica Europa92 nalazi se u svakom većem gradu u Hrvatskoj i Sloveniji, te donosi pomno odabranu selekciju jeans i modnih brendova.
 
Europa92 je puno više od samo modne trgovine - ona je mjesto gdje je u fokusu kupac, njegovo uzbuđenje i zadovoljstvo. Vrhunskom uslugom naših Jeans eksperata i ponudom najkvalitetnijih jeans brendova želimo stvoriti jedinstveni osjećaj kupnje, zadovoljiti potrebe kupaca, te olakšati odabir i kupnju jeansa.
 
Fokus i snaga tvrtke su naši Jeans Experti, te pomno odabrana ponuda jeans brendova kao što su: Levi’s, Mustang, Wrangler, Lee i LTB ali i modnih brendova poput Scotch&Soda, Broadway, Redskins, Pioneer, Greystone, te ponuda modnog brenda hrvatskog dizajna i proizvodnje - AD Twenty.
 
Misija Europe92 je pružiti jedinstven doživljaj kupnje vrhunskom uslugom i ponudom najkvalitetnijih jeans brandova. Naši Jeans Experti su maksimalno posvećeni zadovoljiti potrebe kupca te olakšati odabir i kupnju jeansa.
 
Vizija nam je biti najpoželjnije mjesto za kupnju jeansa svim generacijama.
 
Osim velikog izbora ženskog i muškog jeansa u našim trgovinama pronaći ćete i veliki izbor ženskih i muških košulja, majica, haljina, suknji, sakoa, jakni, cipela, muškog i ženskog donjeg rublja te izuzetno bogata kolekcija modnih dodataka i nakita - ukratko sve što vam treba za ležeran i moderan izgled pronaći ćete na jednom mjestu.