CATENA

VERIFIED SUPERIOR EXPERIENCE

51JR09
28.3.2017.

Farmaciile Catena sunt prezente pe tot cuprinsul tarii reprezentand unul dintre cele mai moderne lanturi de farmacii din Romania

Brandul Catena a fost creat în 1999, odată cu preluarea, de către Fildas Trading, a pachetului  majoritar de acțiuni al companiei Argeșfarm. Pornind de la 30 de unități, Catena a reușit să ajungă, inca din 2012, cea mai mare și mai apreciată rețea de farmacii din România.

In cei 17 ani de existenta, Catena s-a impus nu doar ca un brand autentic românesc, ci

și ca lider de profil în retailul farmaceutic, cu peste 570 de unități deschise la nivel național.

Misiune si valori

Inca de la inceput, Catena si-a propus să fie un reper fundamental în lumea medicală romaneasca, în ceea ce priveşte calitatea şi profesionalismul serviciilor oferite. Echipa Catena a incercat sa integreze imaginea brandului in viata de zi cu zi a romanilor, punand accentul pe definirea conceptului de viata sanatoasa si armonioasa. Si a reusit asta, dovada stand cei peste 4,5 milioane de clienti fideli.

„Farmacia Inimii” a ajuns in timp „Farmacia tuturor romanilor”, oferind raspunsuri prompte la nevoile acestora, dar in acelasi timp indeplinind criterii foarte importante pentru brandul Catena, precum proximitate, preturi bune si o gama larga de produse.

Echipa

Peste 4.700 de oameni formeaza in prezent echipa Catena. O echipa unita si profesionista, a carei misiune permanenta nu este doar aceea de o le oferi romanilor servicii de cea mai inalta calitate, ci si de a asigura acea legatura directa cu acestia, bazata pe incredere reciproca si respect.

Responsabilitate sociala

Catena a demonstrat, de-a lungul anilor, nu doar ca vine in sprijinul sanatatii romanilor, dar ca se implica activ in ample actiuni de preventie si de informare a populatiei, in activitati de promovare si practicare a unui stil de viata sanatos, precum si in diverse campanii sociale si de ajutorare.

Dintre acestea amintim campania „O inima sanatoasa iubeste mai mult!”, pliantul  gratuit „Brosura Inimii”, „Ziua de lupta impotriva diabetului”, brosura gratuita “Intelege si controleaza diabetul”, plus cardurile cu reduceri de preturi pentru diferite categorii de pacienti – cardul pentru pensionari, cardul pentru elevi si studenti, cardul „Mama si Copilul”.

Pe de alta parte, Catena sprijină în mod regulat mai multe fundații, printre care „Salvați Copiii! – România, OvidiuRo, organizatia HOSPICE Casa Sperantei și fundatia Light into Europe.

Problemele și frământările societății civile românești au dus la derularea proiectului intitulat „România Civilă”, prin care grupul Fildas-Catena doreste să susțină, să cunoască și să împărtășească tuturor spiritul, expresia și idealul României civile.