CARWIZ

VERIFIED SUPERIOR EXPERIENCE

92OM42
11.12.2018.

CARWIZ Rent a car

Zašto odabrati Carwiz?

Jer ste potpuno sigurni u jedinstveno iskustvo, srdačnu dobrodošlicu i izvrsnu uslugu. Carwiz čini vrhunski tim profesionalaca i mladih suradnika prepunih kreativnih ideja. Vodi ih istinska strast za rastom i želja da pružaju najvišu kvalitetu rent a car usluga u regiji. Pristupačni su, pouzdani, inovativni i poletni! Nije važno jeste li fizička ili pravna osoba, njihove usluge prilagođene su vama. Profesionalnost i prijateljski odnos njihovi su najveći prioriteti. Oni rade ono što najbolje znaju i s vama stvaraju najbolja iskustva.

 

ICERTIAS Customers’ Friend 'Superior Excellence' certifikacijski program okuplja tvrtke koje pružaju vrhunsko korisničko iskustvo te njeguju kvalitetne odnose s kupcima, klijentima, poslovnim partnerima i zaposlenicima.

 

ICERTIAS - Customers' Friend certifikacijski program ima za cilj stimulirati proizvođače i davatelje usluga na što više standarde pružanja vrhunskog ukupnog korisničkog iskustva, kao i na što veću razinu kvalitete kada je riječ o cjelokupnoj korisničkoj "aftersales" podršci te visokokvalitetnog i prijateljskog odnosa sa klijentima.