AVTOTEHNA VIS logo

AVTOTEHNA VIS

66RB99

Družba Avtotehna Vis, d.o.o. je s svojim delovanjem pričela leta 1991 kot pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Opel.

Avtotehna Vis, d.o.o. je pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Opel, Chevrolet, Peugeot, Citroën in DS. V najosnovnejšo ponudbo naših storitev sodi tudi prodaja rabljenih vozil vseh znamk z jamstvom ter prodaja nadomestnih delov in dodatne opreme, vulkanizerske storitve in kleparsko-ličarska popravila na vozilih vseh znamk.

 

Vse na enem mestu
 
Naš cilj pa je, da strankam ponudimo celovito paleto kakovostnih storitev v povezavi z vzdrževanjem in uporabo vozila na enem mestu. Tako smo osnovno avtomobilsko dejavnost razširili z dodatnimi storitvami, ki našim strankam omogočajo, da pri nas opravijo vse od nakupa do vzdrževanja in uporabe vozila na enem mestu.
 
Naša strategija
 
Želimo si, da so naše stranke zadovoljne tako z našimi storitvami kot z nami. Zato se osredotočamo na inovacije ter kakovost našega dela. Neprestano skrbimo za uvajanje najmodernejše tehnologije in postopkov dela ter vlagamo v strokovnost in zadovoljstvo naših prodajnih svetovalcev in servisnih strokovnjakov.
 
 

 

Short Name: AVTOTEHNA VIS
Full Name: Avtotehna VIS
Industry: AUTO INDUSTRY
Website: http://www.avtotehna-vis.si/nova-in-rabljena-vozila-ATVIS.html
Country of Origin: SLOVENIA
Facebook: https://www.facebook.com/AvtotehnaVis
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/avtotehna-vis-d-o-o-

Rate  

Write a short review to 200 characters