Addiko Bank d.d.

VERIFIED SUPERIOR EXPERIENCE

19HC12
1.6.2017.

ADDIKO - jasno, jednostavno i izravno bankarstvo!

ADDIKO BANK- Težimo novim vrijednostima: fokusiramo se na bitno, učinkoviti smo i komuniciramo jednostavno.

U fokus stavljamo osnovne bankarske proizvode koji klijentima pružaju veću vrijednost. Radije radimo manje stvari, ali ih onda radimo odlično, nego puno stvari prosječno.
 
Učinkoviti smo i usmjereni na Vaše potrebe. Svu našu energiju usmjeravamo na uklanjanje složenosti i koncentrirani smo na isporuku onoga što je klijentu važno. Želimo da Vaše iskustvo u poslovanju s nama bude što pozitivnije.
 
Komuniciramo jednostavno i izravno. Naši proizvodi i usluge su jasni i razumljivi. To našim klijentima donosi konkretne prednosti: kvalitetu umjesto kvantitete, lakše donošenje financijskih odluka, pouzdanu uslugu i predanu banku na svojoj strani.
 
To je ono za što se mi u Addiko banci zalažemo i što od nas možete očekivati. Dobro došli u svijet jasnog, jednostavnog i izravnog bankarstva!
 

O Addiko Bank d.d.
Addiko Bank d.d. na hrvatskom tržištu posluje od 1996. godine, nudeći financijske proizvode i usluge pravnim osobama, javnim institucijama i građanima.
 
Mreža Addiko banke danas obuhvaća 61 poslovnicu te više od 270 bankomata diljem Hrvatske, a financijske usluge pruža više od 400.000 klijenata. Addiko Bank d.d. osnivač je dioničkog društva Addiko Invest d.d. za osnivanje i upravljanje UCITS fondovima.
 
ICERTIAS Customers’ Friend
Da im je klijent u fokusu poslovanja, Addiko banka dodatno je potvrdila i pristupanjem programu ICERTIAS Customers' Friend – JER MI CIJENIMO SVOJE KLIJENTE.
 
Kao potpisnik ICERTIAS Customers' Friend Deklaracije, Addiko banka će i dalje kontinuirano raditi na unapređenju korisničkog iskustva, kvaliteti ponude i unapređenju trendova, metoda i pristupa.